Yrityssuositukset

Hän on ehtymätön, ammattinsa osaava ideapankki

Aloimme kehittämään vuonna 2015 Finnlinesissä ja tytäryhtiö Finnstevessä talon sisäistä
työkykyä ylläpitävää yhteistä ohjelmaa. Saimme vahvasta suosituksesta Päivin mukaan tiimiimme alusta asti kehittämään ja vaikuttamaan asiantuntijana. 

Päiviltä on saatu kullanarvoisia neuvoja niin ravitsemuksen, liikunnan, levon, henkisen ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin saralla. Parempaa yhteistoimijaa emme olisi voineet saada. Emme yhtä aktiivista ja idearikasta. Päivi on pystynyt toteuttamaan kaikki toiveemme. Hän on aktiivisesti ideoinut kanssamme ja kehittänyt oma-aloitteisesti toimintaa.

Työpaikallamme Päivi on ollut monessa mukana. Hän on muun muassa vetänyt viikoittaisia liikuntaryhmiä sekä erityistarpeisiin suunniteltuja lihaskuntoryhmiä, elämäntapa- ja painohallintaryhmiä. Päivi on ohjannut niska-hartia-selkäjumppaa, yin-joogaa, rentoutusta, kehonpainoharjoituksia, ulkotreeniä, porrastreeniä, taukojumppia ja kuntopiirejä, vain joitain hänen ansioitaan mainitakseni. Lisäksi Päivi järjesti yrityksessämme Inbody-mittauksia ja antoi henkilökohtaista neuvontaa niiden jälkeisissä henkilökohtaisissa tapaamisissa. Päivi on ollut mukana jopa kehittämässä lounasravintolamme ateriatarjontaa terveellistä elämäntapaa edistävään suuntaan.

Uskomatonta kyllä, vielä tänäkin päivänä joka treenikeralla, Päivi keksii meille uusia harjoituksia ja liikkeitä. Hän on ehtymätön, ammattinsa osaava ideapankki. Päivi haastaa meitä kannustaen joka-ikisellä kahdella viikkotunnillamme  ja innostaa myös omalla energisellä olemuksellaan. Päivistä huokuu asialleen omistautuneisuus ja ammattimaisuus sekä tietojen ja taitojen hyvä ylläpito ja jatkuva kehittäminen.

Yrityksemme kuntosali on vapaasti käytettävissämme myös itsenäiseen harjoitteluun, mutta Päivin johdolla treenatessa ei mene aika hukkaan, vaan se käytetään tehokkaasti ja hauskasti, sillä huumoriakaan ei ole unohdettu tunneiltamme. Treenaamme terveys edellä ilo pinnassa kukin jaksamisemme mukaan.

Anne Mäki
Finnlines Plc, Corporate HR & Head Office Administration

Luotto- ohjaaja jolle soitetaan ensimmäisenä, kun tarvitaan varmasti osaavaa ja valovoimaista ohjaajaa

Päivi on ohjannut jo vuosia UniSportilla liikuntaa laajalla skaalalla ja hänen tekemisestään todella näkyy positiivisuus, liikunnan ilo ja erittäin ammattimainen ote. Päivi myös kehittää osaamistaan jatkuvasti ja pystyy siksi ottamaan vastaan monenlaisia töitä, liittyvät ne sitten ryhmäliikuntaan tai henkilökohtaiseen valmentamiseen.

Yhteisten UniSport vuosien aikana Päivistä on tullut minulle luotto- ohjaaja jolle soitetaan ensimmäisenä, kun tarvitaan varmasti osaavaa ja valovoimaista ohjaajaa.

Helsingin Yliopisto
Unisport
Janne Pakarinen
Liikuntapäällikkö Otaniemi

Miten paljon uutta voikaan oppia?

”Päivi oli yhteistyökumppanillemme järjestämässämme työhyvinvointitapahtumassa personal trainerina kuntosalilla. Ryhmässä oli
monen tasoisia liikkujia, mutta Päivi otti ryhmän ammattilaisen ottein haltuun. Osioon osallistuneet olivat yllättyneitä miten paljon uutta voikaan oppia sekä kiittelivät kovasti ohjaajan asiantuntevaa ja positiivista asennetta!

Rasmus Roslund
Westend Indians ry
Toimisto- ja tapahtumavastaava

Päivi on raudanluja ammattilainen liikunta- ja hyvinvointialalla

Päivi on raudanluja ammattilainen liikunta- ja hyvinvointialalla. Hänestä on ollut suuri ilo ja apu Kauniaisten kaupungin kotouttamishankkeen vetämisessä. Ammattitaidon lisäksi Päivi tuo mukanaan hyvää mieltä, iloa ja tuoretta näkökulmaa kaikkiin yhteisiin projekteihin. Liikuntapalveluilla on ollut iso hyöty siitä, että Päivi hoitaa oman vastuualueensa itsenäisesti ja positiivisella draivilla.

Jos tarvitset asiantuntijaa mihin vaan liikunta- tai hyvinvointialan projektiin, suosittelen Päiviä lämpimästi.

Sari Sarpaneva
Kauniaisten kaupungin liikuntapaikkapäällikkö

Hänen ammattitaito ja kannustus antoivat palomiehillemme hyvän buustauksen

Jokainen tietää palomiestyön vaativuuden ja sen tuomat haasteet. Palomiehen henkinen- ja fyysinen toimintakyky pitää olla kunnossa, mutta aina oma motivaatio näiden ylläpitämiseen ei vaan riitä. Meillä on vuosittain kuntotestit, jotka pitää läpäistä, jotta savusukelluspätevyys säilyy.
Pohdimme esimiesten kanssa palaverissa 8.1.2020 miten saisimme lisättyä työntekijöidemme motivaatiota oman liikkuvuuden-, kunnon-, ja mielenkiinnon ylläpitämiseen sekä myös uutta vaihtelua niihin. Työntekijämme ovat pääosin todella hyväkuntoisia ja aktiivisia, mutta joukossa on muutamia, jotka tarvitsevat hiukan kannustusta ja motivaation kohottamista omaan liikkumiseen.
Päätimme ottaa työpaikallemme Personal Trainerin joka vetäisi 2 kertaa viikossa 5 viikon ajan meille työaikana tunnin jumpan. Päätimme pyytää Päivi Pelkosta vetämään meille nämä jumpat, koska tunsin jo ennestään Päivin muutaman vuoden takaa kun hän kävi minun ohjaamissani kuntonyrkkeilyharjoituksissa.
Ohjatut harjoitukset sisälsivät alkulämmittelyn jälkeen sykkeen nostavia lihaskuntoliikkeitä. Lihaskuntoliikkeiksi oli valittu myös muutama liike jotka olivat lähellä meidän työtehtävissä tapahtuvaa liikkumista. Lopuksi kävimme läpi liikkuvuusharjoitteita, jotka totesimme yhteen ääneen jäävän liian pienelle huomiolle päivittäisissä harjoituksissamme.

5 viikon jakson jälkeen palautteet harjoituksista olivat erittäin positiivisia ja moni sanoi että sai uutta puhtia harjoittelumotivaatioon. Päivin ammattitaito, kannustus ja positiivisuus antoivat palomiehillemme hyvän buustauksen jatko omiin harrastuksiin ja työssä jaksamiseen.

Ulkopuolisen henkilön vetämä harjoitus todettiin hyväksi asiaksi ja mietittiin että myös jatkossa yritämme toteuttaa vastaavanlaisen kuntoilujakson yrityksemme työntekijöille.

Iso kiitos Päiville,

Kim Waenerberg
Helsinki-Vantaa lentoasema
Pelastuspalvelu
Vuoromestari

 

Kyllä, haluamme lisää hyvinvointia arkeemme!

Ota yhteyttä