Yrityspalveluhinnasto

Työhyvinvointisuunnitelma

Työhyvinvointisuunnitelma tekee toiminnasta vaikuttavaa ja systemaattista. Ei enää yksittäisiä projekteja, jotka eivät johda toivottuihin tuloksiin. Työhyvinvointisuunnitelma sisältää huolellisen alkukartoituksen, tavoitteen asettamisen työhyvinvointia ja työkykyä edistävälle toiminnalle, toimintasuunnitelman teon esiinnousseiden tarpeiden pohjalta ja jatkoseurannan.

Pyydä aina tarjous työhyvinvointisuunnitelman tekoon erikseen.


Ryhmäliikunta 1h

Teillä on tilat, mutta toiminta puuttuu? Ryhmäliikunta ammattilaisen vetämänä on parhaimmillaan paljon muutakin kuin vain fyysistä liikuntaa. Ryhmäliikunta on oiva tapa vahvistaa työyhteisön sosiaalisia suhteita, tiimityöskentelyä ja yksilön henkisiä voimavaroja. Tukea siis kokonaisvaltaisesti hyvää työkykyä työpaikalla. Ryhmässä liikkumalla jokainen saa ja antaa kannustusta toinen toisilleen.

Voit valita ryhmäliikuntatunnin yrityksenne tarpeisiin seuraavista vaihtoehdoista: kuntosaliharjoitus, kuntopiiri, HIIT, kehonhuolto, jooga, core, terve niska-selkä, keppijumppa, kahvakuula.

  Hinta:
  100 EUR  (alv. 0%)

Taukoliikunta

Kaipaatteko lisää liikettä työpäivään? Ammattilaisen vetämä taukoliikunta tuo virkistävän tauon päiväänne. Kun innostava vetäjä on paikalla ja työkaverit lähtevät liikkeelle, on huomattavasti vaikeampaa jäädä työpöydän taakse istumaan. Taukoliikunta on yhteinen juttumme suurella sydämellä!

Hinta:

 • 20 min taukoliikunta 50 EUR (alv 0 %)
 • 30 min taukoliikunta 60 EUR (alv 0 %)
 • 40 min taukoliikunta 70 EUR (alv 0 %)


TE3 Liikeanalyysi & harjoitusohjelma 120 EUR / hlö alv. 0 %

Haluaisitteko kohentaa yrityksenne ryhtiä? Ainutlaatuinen kehon liikkuvuustesti, joka perustuu numeraaliseen mittaustulokseen. TE3 analyysi antaa kokonaisvaltaisen kuvan kehon tilasta ja potentiaalista. Lopuksi analyysi kartoittaa puolierot ja vertaa liikelaajuutta tavoitearvoihin. Mitä hyötyä testauksesta on? Nivelten ja lihasten liikkuvuuden puute, yliliikkuvuus, puolierot ja liikehäiriöt kasvattavat muun muassa riskiä loukkaantumisille ja kiputiloille sekä laskevat suorituskykyä ja heikentävät palautumista.

Analyysin perusteella saatte henkilökohtaisen suunnitelman harjoittelusi tueksi 5 viikoksi. Seurantamittausta suositellaan noin 6 viikon sisällä alkumittauksesta.

 • Kesto 45 min: 20-25 min alkukartoitus & -mittaus, 20 min harjoitusohjelman läpikäynti / hlö

TE3 Liikeanalyysin jatkomittaus 49 EUR / hlö / mittaus alv. 0%

Seurantamittaus toistetaan kuuden viikon kuluttua alkumittauksesta. Asiakas näkee harjoittelulla aikaansaadut tulokset sekä saa jatko-ohjeet omatoimiseen harjoitteluun.

 • Kesto 15 min

TE3 Tuki- ja liikuntaelimistön harjoituspaketti


Pienryhmävalmennus

Pienryhmäharjoittelussa yhdistyvät personal trainingin ja ryhmäharjoittelun parhaat puolet. Pienryhmässä jokainen saa henkilökohtaista ohjausta valmentajalta ja samalla muun ryhmän vertaistuen.

Pienryhmävalmennuksen teeman voit valita seuraavista, työyhteisönne tarpeen mukaan: tuki- ja liikuntaelimistön hallinta, painonhallinta, lisää voimaa, palautuminen arjessa.

 • Kesto: 3-6 kk toiveenne mukaan
 • Ryhmän ihannekoko: max. 10 henkilöä

Pienryhmävalmennus sisältää: alku- ja lopputestauksen, 1 x yhteistapaamisen / viikko, valmentajan ja ryhmäläisten viikoittaisen tuen, ohjelmat omatoimiseen harjoitteluun, muut valmentajan tukimateriaalit

 • Hinta: 120 EUR / h / alv 0 %

Yritystapahtuma

Liikunnalliset yhteishetket, tehtävät, kisailut ja pelit sopivat hyvin mukaan erilaisiin tapahtumiin, messuille, yhteisöjen koulutuspäiviin ja illanviettoihin. Yhteen hiileen puhaltaminen vankistaa työyhteisönne yhteishenkeä ja tuo hymyn huulille pitkään tapahtuman jälkeenkin.

Suunnitellaan yhdessä tapahtumaanne sopiva unohtumaton ja persoonallinen tapahtuma, jonka muistatte vielä pitkään!

Pyydä aina tarjous erikseen!


Hyvinvointiluennot

Kaipaako henkilöstönne tukea ja tietoa hyvinvoinnin edistämisessä ja hyvän työkyvyn ylläpitämisessä? Tarvitsevatko esimiehenne ja johtajanne terveyden edistämisen työkaluja, joilla omassa työyhteisössä voisi vahvistaa jaksamista ja tasapainoa tulevaisuudessa?

Hyvinvointiluennot tukevat koko työyhteisön hyvinvointia ja työhyvinvoinnin suunnittelua, toteutusta, mittaamista ja seurantaa.

Luennoillani kuulija on aina keskiössä. Pyrin luotettavan taustatiedon lisäksi maustamaan luennot tosi elämän kokemuksilla ja kohdentamaan ne kuulijakunnan mukaan. Työtä tehdään tosissaan mutta ei totisesti. Luennoillani on aina pieni pilke silmäkulmassa.

 • Hinta: alk. 500 EUR + alv (pääkaupunkiseudulla)
 • Kesto: 60-120 min
 • Tilat: yrityksen omat tilat
 • Lisäpalvelut: taukojumppa (kts. erillinen hinnasto)

Luennot räätälöidään aina asiakkaan toiveiden ja tarpeiden perusteella. Esimerkkejä suosituista yritysluentojen teemoista:

Virtaa työstä

Työn imu, mitä se on? Tällä luennolla työhyvinvointia lähestytään yksilön näkökulmasta. Miten jokainen voi vahvistaa omaa työhyvinvointia ja kokemusta työn imusta? Mikä merkitys omalla toiminnalla on koko työyhteisön hyvinvointiin. Pienistä teoista kasvaa suuria virtoja.

Motivoidu muutokseen

Luennolla vahvistetaan kuulijoiden omaa motivaatiota ja sitoutumista hyvinvoinnin edistämiseen. Käymme läpi käytännönläheisiä työkaluja, joita voi ottaa käyttöön heti omaan arkeen. Sopii hyvin elämäntapamuutosten vahvistamiseen työyhteisössä.

Back to basics

Menivätkö puurot ja vellit sekaisin? Luennolla keskitytään perusasioihin ja niiden merkitykseen omassa arjessa. Tasapainoa lähestytään fyysisen aktiivisuuden, ravitsemuksen ja levon pyhän kolminaisuuden kautta.

Työhyvinvoinnin kehittäminen organisaatiossa

Esimiehille suunnattu kokonaisuus, miten omalla työpaikalla voi vahvistaa työhyvinvointia ja kehittää vaikuttavaa terveyden edistämistä pitkällä aikavälillä.


 

Kyllä, haluamme lisää hyvinvointia arkeemme!

Ota yhteyttä