Valmennusfilosofia

Valmennusfilosofiani keskiössä on terveys. Haluan auttaa Sinua tai Organisaatiotasi voimaan paremmin ja puhkeamaan täyteen loistoonsa.

Visioni on tarjota sinulle laadukkaita liikunta- ja hyvinvointipalveluita, jotka kantavat pitkällä aikavälillä ja perustuvat ajantasaiseen tietoon. Kun haluat parempia tuloksia, käytössäsi on sitoutunut ja intohimoinen valmentaja, joka auttaa kohti tavoitettasi. Yhdessä pilkomme tavoitteesi pieniin osiin, jotka on helppo saavuttaa ja toteuttaa osana arkeasi.

Liikkumisen pitää olla hauskaa!


Uskalla unelmoida isosti!
Astutaan yhdessä yli kynnyksen ja otetaan ensimmäiset askeleet kohti muutosta.


Toimintaani ohjaavat arvot, joiden pohjalta valmennusratkaisut suunnitellaan yksilöllisesti

Ihminen keskiössä

Sinä olet tärkein. Teemme töitä yhdessä edistääksemme sinun hyvinvointia. Kunnioitamme arkeasi ja sinun lähtökohtiasi. Personal training valmennuksessa hyvinvointi rakentuu yhteisestä tekemisestä ja aidosta välittämisestä.

Inhimillinen

Kunnioitan personal trainer valmentajana asiakkaani toiveita ja tavoitteita. Emme arastele käydä läpi yhdessä vaikeitakaan aiheita muistaen keskinäisen kunnioituksen ja inhimillisyyden.

Kestävät valmennusratkaisut

Suosituksissani korostuvat kestävät ratkaisut pikakorjausten sijaan. Personal training valmennuksessani huomioin myös luonnon ja ympäröivän toimintaympäristön.

Asiantuntija käytössäsi

Asiantuntijuus ei ole vain sitä, että tietää kaiken ja huutelee norsunluutornistaan. Asiantuntija on nöyrä ja avoin ammattilainen, joka myös tunnistaa oman osaamisen rajat, kehittää sitä aktiivisesti, kehittyy työtä yhdessä tekemällä, ottaa selvää asioista pysyäkseen ajanhermoilla. 

Asiakkaani ovat:

Aito

Tule sellaisena kuin olet!

Sitoutunut

Sinun ei tarvitse olla valmis paketti ihannemaailmastasi. Hyväksyt oman lähtötilanteesi.  Olet innostunut ja motivoitunut omasta tavoitteestasi. Olet valmis tekemään töitä saavuttaaksesi tavoitteesi.

Rohkea

Uskallat haastaa itseäsi rohkeasti valmennuksen aikana. Muutos vaatii toimia ja joudut mitä suuremmalla todennäköisyydellä astumaan valmennuksen aikana tuntemattomaan. Asiat eivät tapahdu itsestään vaan vaativat aktiivisia toimia sinulta.

Yhteistyö

Valmennus on matka, joka kuljetaan yhdessä. Annat minun auttaa sinua kohti tavoitettasi ja voimaan paremmin. Sinä onnistut kun ylität oman maaliviivasi. Minä onnistun, kun sinä onnistut.