Personal training

Personal training on henkilökohtaista valmennusta,
joka pohjautuu asiakkaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin

Yhdessä personal trainerin kanssa tehdyn ammattitaitoisen ja motivoivan harjoitusohjelman avulla harjoittelustasi tulee tavoitteellista ja päämäärätietoista. Onnistumisen avaimet ovat pitkäjänteisessä, määrätietoisessa ja motivoivassa harjoittelussa, jossa on huomioitu juuri sinun tavoitteesi ja toiveesi.

Personal trainerin valmennuksesta hyötyvät kaikki

Tavoitteenasi voi olla esimerkiksi elämäntapojen muutos, suorituskyvyn lisääminen, pääsykokeet haaveammattiin, uuden harrastuksen aloittaminen tai urheilijan fysiikka- ja oheisharjoittelu.

Huolellisen ja täysin luottamuksellisen alkukartoituksen avulla jokaiselle valmennettavalle suunnitellaan omien tavoitteiden ja toiveiden pohjalta yksilöllinen kokonaisuus. Voit valita itsellesi valmennuspaketin tai pyytää personal traineria rakentamaan sinulle henkilökohtaisen kokonaisuuden. Räätälöidyissä kokonaisuuksissa tapaamisia on juuri niin monta kuin toivot. Valmennuspaketin hinta rakentuu sen mukaan, mitä asiakas valitsee pakettiinsa.

Elämäntapamuutoksia tehtäessä personal trainer -valmennuksen kesto on aina 8 kk tai siitä ylöspäin. Valmiista paketeista Balance on suunniteltu juuri elämäntapamuutoksesta haaveilevalle.

Kaikissa paketeissa harjoitusohjelmat ja harjoitukset suunnitellaan jokaisen asiakkaan omista lähtökohdista ja toiveista

Yhteiset harjoitukset personal trainerin kanssa tapahtuvat ympäristössä, joka sopii parhaiten tavoitteeseesi. Harjoitukset voivat olla ulkona tai sisällä, kuntosalilla tai kotona, lenkkipolulla tai liikuntahallissa. Harjoitusohjelmasi suunnitellaan aina sen mukaan, missä itse haluat harjoitella. Jos haluat harjoitella yhdessä omalla kuntosalilla tai liikuntakeskuksessa, varmistathan etukäteen liikuntapaikasta, että voit tulla harjoittelemaan oman personal trainerisi kanssa.

 

Personal Training –palvelut sisältävät seuraavat asiat:

  • Alkukartoituksen
  • Testaukset, jotka tukevat omia tavoitteita sekä seurannan
  • Harjoitusohjelma(t) harjoittelun ohjelmointeineen, tekniikkaopastuksen kirjallisine ohjeineen
  • Yhteiset harjoituskerrat ja tapaamiset
  • Konsultoinnin sähköpostitse ja puhelimitse (ma-pe klo 12-18)
  • Ravitsemusneuvonnan ja ruokapäiväkirjan analyysin sekä jatkoseurannan

Huomioithan, että mahdolliset liikuntapaikkamaksut tai välinevuokrat eivät sisälly pakettien hintaan.

 

Ota yhteyttä ja tee tavoitteistasi totta jo tänään!