Henkilökuva

Moi!

Olen Päivi Pelkonen ja Suomen kovin työhyvinvointiin erikoistunut personal trainer. Lisäksi sydämeni sykkii vahvasti perheiden ja äitien hyvinvoinnin kehittämiselle.

Haluan auttaa sinuakin tekemään tavoitteistasi totta!

Olen erikoistunut

..terveyttä edistävään urheilu- ja elämäntapavalmennukseen sekä työhyvinvointiin. Autan sekä yksilövalmennettaviani että yrityksiä rakentamaan hyvinvointia terveyttä edistävälle, kestävälle pohjalle, juuri heidän tarpeisiinsa sopiviksi. Vankan koulutus ja kokemustaustani ansiosta pystyn haastavissakin tilanteissa auttamaan asiakkaitani löytämään heille sopivan ratkaisun.

Olen valmentajana

..raudanluja liikunnan ja hyvinvoinnin ammattilainen, joka tuo mukanaan iloa, innostusta ja tuoretta näkökulmaa tekemiseen. Minulla on loistava kyky tunnistaa asiakkaiden vahvuudet ja kehitystarpeet. Pystyn pilkkomaan haastavimmankin kokonaistavoitteen ymmärrettäviin ja selkeisiin osiin. Saan valtavasti onnistumisen kokemuksia työssäni nähdessäni asiakkaan oivalluksia ja oppimiskokemuksia .

Päädyin valmentajaksi

.. oman urheilu-urani innoittamana. Urheilu-urani huippuvuosina luistelin Marigold IceUnityssä. Terveyden edistämisestä ja hyvinvointivalmennuksesta kiinnostuin koska, halusin tietää lisää, miten rakennetaan kestävä pohja kehitykselle kunto- tai urheilutasosta riippumatta.

Uskalla rohkeasti unelmoida ja asettaa tavoitteita,
sillä niistä on todellakin mahdollista tehdä totta.

Erityiskiitos vanhemmilleni heidän tarjoamasta liikunnan lahjasta ja aktiivisesta lapsuudesta. Pienenä opittu aktiivinen, liikunnallinen, elämäntapa jatkuu edelleen. Nykyään haastan itseäni kohtaamaan omat rajani aktiivikuntoilijana. Saan valtavasti onnistumisen elämyksiä, kun saan kokeilla erilaisia liikuntalajeja ja opetella uusia taitoja.

Minusta liikunta on parhaimmillaan silloin kun sen saa jakaa muiden kanssa. Perheen ja ystävien kanssa jaettu elämäntyyli antaa energiaa ja auttaa pitämään huolta omasta jaksamisesta kiireenkin keskellä.

Päivi Pelkonen
Muodostelmaluistelun MM-mitalisti