Henkilökuva

Valmennusfilosofiani keskiössä on terveys. Terveystieteilijänä haluan tarjota asiantuntijapalveluita, jotka kantavat pitkällä aikavälillä. Olipa kyse urheilijasta, kuntoilijasta, sohvaperunasta tai yhteisöstä & yrityksestä toiminta suunnitellaan näiden arvojen pohjalta yksilöllisesti.

Liikunta tarjoaa mahdollisuuden meille kaikille niin ikään, kuntoon, kokoon kuin tasoon katsomatta kokea ilon ja onnistumisten sekä omien taitojen ja kykyjen ylittämisen kokemuksia.

Erityiskiitos vanhemmilleni heidän tarjoamasta liikunnan lahjasta ja aktiivisesta lapsuudesta. Minulle oma harrastus ja urheilu-ura viitoitti tien terveyden- ja hyvinvoinninammattilaiseksi. Pienestä asti opittu aktiivinen elämäntapa jatkuu edelleen. Perheen ja ystävien kanssa saan jakaa elämäntyylin, joka antaa energiaa ja auttaa pitämään huolta omasta jaksamisesta kiireenkin keskellä.

Liikunta on antanut minulle paljon – olen kokenut niin onnistumisen kuin epäonnistumisen tunteita, iloa ja surua. Pitkäjänteinen työ, päämäärätietoinen ote ja nöyrä asenne ovat vieneet pitkälle ja auttaneet minua ylittämään omat rajani. Aktiivivuosinani luistelin Marigold IceUnityssä. Nykyään haastan itseäni kohtaamaan omat rajani aktiivikuntoilijana, kokeilemalla erilaisia lajeja ja opettelemalla uusia taitoja.

Tätä kaikkea toivon voivani jakaa myös teille.

Uskalla rohkeasti unelmoida ja asettaa tavoitteita,
sillä niitä on todella mahdollista tehdä todeksi.

Päivi Pelkonen
Muodostelmaluistelun MM-mitalisti