Ladataan…

Personal Training

Personal training

Personal Training on henkilökohtaista valmennusta,
joka pohjautuu asiakkaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin

Yhdessä Personal Trainerin kanssa tehdyn ammattitaitoisen ja motivoivan harjoitusohjelman avulla harjoittelustasi tulee tavoitteellista ja päämäärätietoista. Onnistumisen avaimet ovat pitkäjänteisessä, määrätietoisessa ja motivoivassa harjoittelussa, jossa on huomioitu juuri sinun tavoitteesi ja toiveesi. Tavoitteenasi voi olla esimerkiksi elämäntapojen muutos, itsensä haastaminen, pääsykokeet haaveammattiin, uuden harrastuksen aloittaminen tai itsensä motivoiminen liikkumaan. Personal Trainingista hyötyvät kaikki.

Täysin luottamuksellisen ja huolellisen alkukartoituksen avulla jokaiselle asiakkaalle suunnitellaan omien tavoitteiden ja toiveiden pohjalta yksilöllinen kokonaisuus. Voit valita Personal Training –palvelun joko valmiista palvelupaketista tai pyytää Personal Traineria rakentamaan sinulle oman tavoitteidesi ja toiveidesi pohjalta rakennetun kokonaisuuden.

Räätälöidyissä kokonaisuuksissa tapaamisia on juuri niin monta kuin asiakas tarvitsee; viikoittain yhdestä kahteen kertaan tai parin viikon välein tai harvemmin. Kokonaisuuden hinta rakentuu aina erikseen sen mukaan, mitä asiakas valitsee pakettiinsa ja tällöin maksat vain juuri siitä palvelusta, jota tarvitset.

Huomioithan, että mahdolliset liikuntapaikkamaksut tai välinevuokrat eivät sisälly pakettien hintaan.

Kaikissa paketeissa harjoitusohjelmat ja harjoitukset suunnitellaan jokaisen asiakkaan omista lähtökohdista ja toiveista.

Harjoitella voit ulkona tai sisällä, kuntosalilla tai kotona, lenkkipolulla tai liikuntahallissa. Harjoitusohjelmasi suunnitellaan aina sen mukaan, missä itse haluat harjoitella. Jos haluat harjoitella yhdessä omalla kuntosalilla tai liikuntakeskuksessa, varmistathan aina etukäteen liikuntapaikasta, että voit tulla harjoittelemaan oman personal trainerisi kanssa.

Elämäntapamuutoksia tehtäessä Personal Training asiakkuussuhteiden kesto on aina 8 kk tai siitä ylöspäin. Valmiista paketeista Balance on suunniteltu juuri elämäntapamuutoksia tekeville. Voit toki suunnitella personal trainerin kanssa yhdessä tarpeisiisi sopivan oman paketin. Hinta rakentuu asiakkaalle räätälöidyn yksilöllisen kokonaisuuden perusteella, kuten muissakin räätälöidyissä palveluissa.

Personal Training – palvelut sisältävät seuraavat asiat:
– Alkukartoituksen
– Testaukset, jotka tukevat omia tavoitteita sekä seurannan
– Harjoitusohjelma(t) harjoittelun ohjelmointeineen, tekniikkaopastuksen kirjallisine ohjeineen
– Yhteiset harjoituskerrat ja tapaamiset
– Konsultoinnin sähköpostitse ja puhelimitse (ma-pe klo 12-18)
– Ravitsemusneuvonnan ja ruokapäiväkirjan analyysin sekä jatkoseurannan

Personal training kollaasi